ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ ΧΩΡΩΝ

Αναλαμβάνουμε ολόκληρη τη διαδικασία της ανακαίνισης του χώρου σας, υλοποιώντας από την πιο απλή έως και την πιο σύνθετη εργασία.

Ειδικότερα, πραγματοποιούμε γκρεμίσματα και χτισίματα όπου απαιτείται, επισκευές και κατασκευές υδραυλικών και ηλεκτρικών εγκαταστάσεων, αλλά και κάθε είδους μερεμέτια και επιδιορθώσεις βλαβών. Επίσης, πραγματοποιούμε σοβατίσματα, ελαιοχρωματισμούς και τοποθετήσεις πλακιδίων, παρέχοντάς σας ολοκληρωμένες υπηρεσίες.

Ακόμα, το εξειδικευμένο προσωπικό μας αναλαμβάνει ολόκληρη τη διαδικασία μελέτης και εγκατάστασης δικτύου φυσικού αερίου και άλλων ειδών θέρμανσης, την τοποθέτηση και το service κλιματιστικών και, φυσικά, την τοποθέτηση και το service ηλιακών θερμοσιφώνων.
Με γνώση, σωστή επιλογή υλικών και απόλυτο σεβασμό προς το χώρο σας και τις ανάγκες του, παρέχουμε ολοκληρωμένες επαγγελματικές υπηρεσίες σε οικονομικές τιμές, τηρώντας απόλυτα το συμφωνημένο χρονοδιάγραμμα εργασιών.

Καλύπτουμε όλες τις απαιτήσεις των πελατών μας, από τις πιο απλές μέχρι τις πιο σύνθετες, με τη χρήση των καλύτερων υλικών. Ό,τι χρειάζεται, από το πιο απλό έως το πιο σύγχρονο σπίτι!

Ανδρέας Γκιζέρης
Πάντα δίπλα στον πελάτη!

Φορμίωνος 141Β, 16121 Καισαριανή Τηλ.: 210 7644854, 210 7654641 Κιν.: 6977 452511